Lihat Sendiri Bagaimana Penggiat Adsense Berusia 28 Tahun Berjaya Menjana 3 - 4 Angka Sebulan Dengan Adsense & Telah Membantu Ramai Rakyat Malaysia Menjana Wang Online Dengan Adsense Semudah A - B - C!






RE: Kepada rakyat Malaysia yang ingin buat duit sampingan TANPA kerja keras setiap hari.
From: Rashvin, Jurulatih Adsense Anda.

 



Wahai rakan,

Nama saya Rashvin. Saya sudah 3 tahun membuat duit pasif dengan Youtube Adsense, malah saya juga telah membantu ramai orang membuat duit dengan video di Youtube. Saya bersyukur kerana pendapatan online telah memberikan saya saya keselesaan dalam hidup.

Bukan setakat itu…

Pendapatan bisnes online juga telah membawa saya melancong ke beberapa buah negara di Eropah baru-baru ini.

(Niat saya bukannya untuk menunjuk-nunjuk, tapi sekadar mahu memberikan anda motivasi bahawa anda juga boleh jadi lebih baik daripada saya!)



Untuk memudahkan anda faham, saya bawakan satu contoh yang menjadi kegilaan di Youtube. Saksikan di bawah ini ...

Pernah Tengok Video Orang Baling & Pecahkan Telefon Pintar?

Jika anda pernah menonton video review dan ulasan berkenaan telefon-telefon pintar yang ada di Youtube, antara video yang sangat popular adalah video 'uji ketahanan' telefon!

Anda sendiri akan terkejut bagaimana ramainya orang 'tak masuk akal' yang sanggup memecahkan telefon pintar yang berharga RM1,000 - RM2,400 demi semata-mata nak mempertontonkan kepada dunia, untuk lihat telefon mana yang paling tahan lasak!

 



  • Smartphone dijatuhkan dari tempat yang tinggi!
  • Ditorehnya telefon-telefon pintar itu dengan pisau dan diketuk dengan tukul!
  • 2-3 orang budak diupah untuk baling iPhone setinggi-tingginya, kemudian tunggu ia jatuh!
  • Bukan satu, tapi dua malah tiga telefon dibaling secara serentak sampai pecah (a.k.a. hancur).
  • Lebih gila, ia dilepaskan dari paras dada atau kepala dengan 3 cara - melalui belakang, sisi dan hadapan telefon.
Langsung tak sayang barang sendiri!

Nak beli smartphone mahal-mahal tu, cecah ribuan ringgit juga satu-satu telefon tu. Kalaulah kita di tempat mereka, tentu kita TAK sanggup ‘bakar’ wang sendiri macam tu. (kalau dah kaya sangat tu, cerita lain la).

Berbaloikah Pecahkan Telefon Demi Dapatkan Jumlah Penonton Video Yang Tinggi?

Anda mungkin tertanya-tanya kenapa mereka sanggup buat 'drop test' pada telefon-telefon yang mereka beli, sehingga merosakkan terus telefon tersebut.

Kenapa mereka 'pecahkan telefon' sewenang-wenangnya?

Jawapannya mudah je sebenarnya kenapa mereka sanggup buat begitu ...

… iaitu niat mereka demi mendapatkan views penonton yang mencecah ratusan ribu dan jutaan penonton di Youtube, mereka boleh jana wang dengan amat banyak. Malah berkali ganda lebih untung daripada nilai smartphone yang mereka ‘hancurkan' tu!
  • Semakin banyak view penonton yang menonton video mereka, semakin tinggi peluang buat duit dengan Youtube-Adsense.
  • Mereka sanggup menanggung risiko demi pendapatan yang belum pasti, tapi sangat berpotensi.
  • Mereka dibayar $2.5 hingga $5 per 1000 views di Youtube. Kira sendiri jika dapat 1 juta views.

Bagaimana mereka buat duit dengan video di Youtube?


Sebenarnya di Youtube, ada satu program pengiklanan yang cukup popular. Ia dikenali sebagai Adsense. Pernah tengok iklan macam ni setiap kali tonton video di Youtube?
 


Gambar menunjukkan contoh iklan berbayar yang dipaparkan di akaun Youtube anda.

Setiap iklan yang terpapar di video anda = adalah peluang anda menjana pendapatan.

Anda akan dibayar oleh Google mengikut cara yang ditentukan sendiri oleh Google, contohnya melalui respon penonton kepada iklan dan jumlah view video anda.
  • Oleh itu, kegilaan memecahkan smartphone iPhone dan Samsung adalah demi mendapatkan views penonton yang tinggi!

Bagaimana Google Membayar Penggiat Video?

Faham-faham jelah yang kegiatan utama Google adalah iklan. Keuntungan mereka yang utama adalah melalui iklan.Oleh itu, iklan-iklan para penaja mereka akan dipaparkan pada video-video di Youtube. Kemudian sebahagian keuntungan akan diberikan kepada para penggiat video yang sering memuat naik video ke Youtube dan mendapat views yang amat tinggi.

(Jangan anda lupa bahawa Youtube sebenarnya sudah dimiliki oleh Google sejak bertahun-tahun lamanya sudah. Antara tujuannya adalah untuk memaparkan iklan para penaja mereka di sana).

  • Semakin banyak view penonton yang menonton video mereka, semakin tinggi peluang buat duit dengan Youtube-Adsense.
  • Ini kerana:~ semakin ramai yang menonton, semakin tinggi peluang penonton akan respon dan termakan pujukan' dengan iklan yang ada di video Youtube.
  • Ia adalah pelaburan yang disanggup dikeluarkan oleh para syarikat gergasi dan korporat di luar sana.
  • Sebahagian wang penaja akan masuk poket Google, dan sebahagian lagi wang akan masuk kepada anda yang suka mengupload video ke Youtube!



... Tetapi, Cara Ini Sangat Berisiko Tinggi!

Membuat 'review telefon pintar' akan membuatkan duit anda hangus begitu sahaja.
  • Anda mungkin akan menghabiskan telefon-telefon pintar sehingga RM10,000 tetapi pulangan pendapatan iklan Adsense anda belum tentu akan balik modal!
  • Berapa ramai yang telah gagal dan berundur kerana tidak berjaya dengan teknik video ini. Ia memakan kos ribuan ringgit. (Lainlah ceritanya jika ada penaja yang menaja telefon-telefon tersebut).
  • Nak merakam telefon-telefon yang jatuh, mereka perlukan kamera video yang amat canggih dan boleh merekod banyak frame dalam sesaat - ia boleh berharga sekitar RM 8,000 - RM15,000!
-> Tambahan pula, di Amerika Syarikat, harga telefon adalah cukup rendah jika dibandingkan dengan harga telefon yang sama di Malaysia. Ini kerana kadar mata wang adalah sekitar 3.3 lebih tinggi berbanding mata wang kita di Malaysia.

-> Lagipun, sebahagian mereka adalah blogger dan pembuat video yang sudah lama terkenal dan sudah sedia kaya. Janganlah pula dibandingkan mereka dengan kita yang baru nak bertatih buat duit Adsense di Youtube.




... Akhirnya, Saya Jumpa Jalan Pintas!

Jika anda pernah menonton video review dan ulasan berkenaan telefon-telefon pintar yang ada di Youtube, antara video yang sangat popular adalah video 'uji ketahanan' telefon!
  • TAK PERLU beli telefon mahal-mahal semata-mata untuk dipecahkan.
  • TAK PERLU beli kamera canggih berharga RM12,000 demi nak merakam video anda, sedangkan ada cara TAK perlukan kamera video langsung!
  • TAK PERLU guna software video editing yang mahal-mahal.
  • TAK PERLU guna cara SEO.
  • TAK PERLU guna cara blogging untuk tarik trafik.
  • TAK PERLU guna pengiklanan Facebook (FB Ads).
  • TAK PERLU buat artikel.
  • TAK PERLU kumpul list dan emel marketing.
  • TAK PERLU beli nama domain dan hosting.
  • TAK PERLU jual barang secara online.
  • TAK PERLU susah-susah nak SPAM orang lain tak tentu pasal.

Cara pantas, sah di sisi undang-undang dan tak perlu kerja belasan jam sehari!


Gambar di atas menunjukkan hasil dalam 3 hari pertama sahaja, dibuat secara part time sahaja!


“Tak Sia-sia Saya Coaching Dengan Bro...”
"Amazing jugak. Tak sia-sia saya coaching dengan bro."
Hilmi

“Simple but Padat. Straight to The Point ...”
Hai bro,

Thanks untuk coaching tadi. Memang best sangat.
Susunan penyampaian yang teratur dan step by step.
Simple but padat and straight to the point.

Banyak tricks and tips yang bro bagi untuk player Adsense baru macam saya ni. Lengkap dan yang paling best adalah teknik tak payah create video sendiri. Hehe I love that!!

Banyak lagi tricks yang bro nak dedahkan kan.
See you in support group!
Kita bina komuniti Adsense YT ramai-ramai.

Saya bagi 4 bintang dari 5 bintang! Thanks!
.
ezord,
WangCyber.com

Testimoni demi testimoni di atas diberikan oleh rakan-rakan dari forum WangCyber.com, yang telah mengambil coaching dengan saya. Anda boleh tanya mereka sendiri bagaimana saya telah membantu mereka.


Anda Cuma Perlu Download & Upload Video Sahaja

Teknik yang saya akan ajar ini, amatlah mudah.

Anda akan diajar cara download dan upload video, sehinggalah menjana pendapatan pertama secara online dengan Adsense di Youtube.

Prosesnya amatlah mudah, download dan upload sahaja. Budak sekolah rendah pun boleh buat!

Kenapa pilih cara buat duit yang susah, jika ada cara lebih mudah buat duit Adsense ini, yang sudah berada di depan mata anda?

Anda perlu belajar dari guru yang betul


Anda mungkin boleh mencuba sendiri teknik ini.

Tapi awas! Jika cara anda salah, anda hanya akan habiskan masa dan tenaga anda begitu sahaja. Ia akan jadi sia-sia jika anda tidak belajar dari sifu yang betul. Jika tidak, masa dan tenaga anda akan terbazir begitu sahaja...
  • Saya sendiri mencuba try dan error sepanjang 3 tahun pengalaman.
  • Saya sendiri cuba teknik ini, dan tidak semua cara ini bekesan.
  • Malah telah terbukti ramai student saya sudah berjaya buat duit pertama online!




Memperkenalkan ...

Personal Coaching Youtube - Adsense : oleh Rashvin


Personal Coaching (Youtube) Adsense

Teknik yang saya akan ajar ini, amatlah mudah.

  • Face-to-face coaching – saya akan jumpa anda dan memberi coaching secara live (hanya untuk area KL dan Selangor). Tiada kos tambahan.
  • Online (untuk area luar KL dan Selangor) – melalui skype / yahoo messenger dan teamviewer.
  • Sesi coaching adalah dari 2 – 3 jam – saya telah mempermudahkan sistem Adsense-Youtube untuk anda.
  • Support lifetime akan diberikan untuk membantu anda melalui online (skype, email & group) dan anda juga akan menerima nombor hp peribadi saya juga.


Kenapa saya 'benci' jual ebook kepada anda ...

Sebenarnya boleh sahaja kalau saya kongsi ilmu ini dan jual dalam bentuk ebook kepada anda. Ada banyak sebab kenapa saya tak nak jual ebook rahsia ini kepada anda.

  • Ramai yang beli ebook,kemudian simpan dalam hard disk mereka tanpa membaca pun.
  • Lagi malang, ada yang tak ambil peduli apatah lagi untuk mempraktikkannya.
  • Ebook tidak membantu semuanya dari A hingga Z, kerana kelak perlu bantuan dari sifu juga melalui bantuan sokongan (support).
  • Ebook tidak praktikal menerangkan teknik saya dengan jelas dan terperinci.

Sebab tu, saya lebih selesa membantu anda secara ‘hands-on’ (bimbingan), dan satu per satu sampai anda boleh buat.

Pendek kata, saya latih dan ‘coach’ anda cara sebenar saya guna jana wang Youtube Adsense sampai berjaya.




… hakikatnya ‘Personal Coaching’ yang lebih membantu anda!

  • Lebih mudah jika saya ajar anda secara praktikal.
  • Lebih senang saya bimbing anda sampai anda faham.
  • Saya latih anda sehingga anda berjaya jana wang pertama dengan teknik Youtube Adsense ini.
  • Sesuai untuk semua golongan. Yang tak pernah belajar apa itu jana wang online pun boleh ikut. Budak darjah 6 pun boleh faham. Serius!
  • Cara ni lebih memahami anda. Ada orang belajar lambat, dan ada yang belajar cepat. Selambat mana pun anda boleh belajar, saya akan ikut ‘pace’ dan keselesaan anda.

Sebab tu, ramai yang gembira dengan personal coaching saya sediakan.


... Lihat dulu apa kata mereka yang dah join!





... Siapa Yang Sesuai Join 'Personal Coaching Ini'?
  • Individu yang ingin membina bisnes online di rumah untuk gantikan kerja pejabat 9-5. Anda boleh membina pendapatan secara part-time dan full-time secara pasif (Pilihan anda).
  • Individu yang bekerja sepenuh masa – anda hanya perlukan minimum 30 minit sehari sahaja untuk menjana pendapatan melalui teknik ini.
  • Individu yang menggangur – dengan lebih masa, teknik ini bukan sahaja dapat menjana pendapatan sampingan tapi boleh digunakan untuk pendapatan sepenuh masa.
  • Pelajar yang ingin menjana pendapatan sampingan ('pocket money') tanpa perlu bekerja di luar rumah anda. Buat duit di rumah sambil belajar!
  • Individu yang sudah pencen ('retire') – teknik ini tidak memerlukan skill teknikal dan mudah diikuti. Jana pendapatan sampingan sambil relaks di rumah.
  • Individu yang dah kecewa ('fed-up') kerana tidak dapat atau kurang menjana pendapatan secara online walaupun dah cuba banyak kali. Jangan rugikan lebih masa dan duit anda sudah.
  • Pemain Google Adsense yang dah serik maintain dan rank website untuk menjana duit. Teknik Adsense Youtube adalah cepat, mudah dan tidak memerlukan kos tinggi.




... Lagi bukti dan pendapatan dari saya...

* Salah satu akaun Adsense dengan rakan JV saya di India.
* Akaun yang hanya mempunyai 10-15 video aktif sahaja - anda boleh upload lebih banyak.





Ya, Saya Tak Sabar Nak Sertai!
Baiklah. Saya cuba bercakap jujur di sini.

Jika anda datang seminar atau beli ebook pun, belum tentu akan membantu anda sampai boleh buat sendiri.

Dengan personal coaching pun, saya akan habiskan banyak masa saya untuk membantu anda. Ya, saya mengenepikan kepentingan saya demi kejayaan anda. Ini bak guru tuisyen yang ada pelajar seorang sahaja. Dijamin berkesan!




Saya Tak Nak Letak Harga RM1,000

Walaupun harga RM 1000 adalah nilai yang berbaloi dengan apa yang dapat, saya tak nak letakkan harga tersebut. Kerana saya mahu lebih ramai boleh berjaya dengan teknik dan ilmu yang saya akan ajar nanti.

Ops, saya takkan ajar.

Tapi bimbing anda terus sampai boleh buat sendiri dan berjaya!




Baiklah, Saya Letak Harga RM670 SAHAJA

Dengan harga serendah RM670, anda mendapat bimbingan dari seorang sifu yang TERBUKTI telah membuatkan ramai student berjaya.

Ramai sangat yang happy dengan apa yang saya bantu mereka. Saya tolong … bukan main lepas tangan.

Jika beli ebook ilmu yang sama dengan harga murah pun, jika ia tak membantu ~ dianggap membazir. Cuba kira berapa tahun dah anda ‘terperangkap’ dengan jerat ebook harga murah, tetapi akhirnya anda terus terduduk TANPA sebarang income.

Sedih, kan?

Saya sendiri pernah rasa di tempat anda. Sebab tu niat personal coaching saya nak membantu ~ kepada mereka yang BENAR-BENAR serius sahaja.




Peluang Terakhir Promosi Terkini

Cuma RM470 Sahaja! (Diskaun RM200)

(Terhad 4 slot sahaja tinggal lagi)





Rashvin, Saya Sudah Tidak Sabar Jana 3 - 4 Angka Sebulan Dengan Program Youtube - Adsense!

Personal Coaching ini membimbing anda untuk terus bertindak.

Walaubagaimanapun, jika anda masih malas, apa benda kat dunia ni pun anda tak boleh buat.

Jika ada masalah, terus tanya saya. Jika tersangkut tak reti, saya akan tunjukkan secara LIVE.

  • Saya mahu lebih ramai student saya berjaya dengan personal coaching ini.

100% Wang Akan Dikembalikan
sealJika anda telah mencuba teknik demi teknik yang saya ajar dan anda ikut segala apa yang saya ajar dan bimbing, namun akhirnya anda masih masih TIDAK dapat jana sebarang income Adsense dalam tempoh 60 hari, maka saya dengan senang hati akan memulangkan segala wang anda 100%.
order-img

Salam Kejayaan Dari Saya,



Rashvin
Email : cyberbiztoday@yahoo.com
Tel : 0149206833 (Rash)

P.S. Prinsip personal coaching saya bukanlah dengan berlepas tangan. Sebaliknya saya akan menghabiskan masa, tenaga dan keringat saya demi membantu anda menjana pendapatan Youtube - Adsense dengan cara autopilot. Iaitu setup sekali, dan tinggalkan ia berjalan secara automatik. Sertai personal coaching saya di sini.
P.P.S. Harga RM470 yang anda bayar amatlah murah berbanding nilai ilmu dan support seumur hidup yang anda akan perolehi. Jika dibahagi dengan 10 tahun, anda cuma bayar beberapa sen sahaja sehari. Betul, tak? Oleh itu, sertai PC AY saya sementara ia masih pada harga promosi.




































Anda Masih Belum Yakin Dengan Ilmu Yang Akan Diperolehi ?!

Personal Coaching ini membimbing anda untuk terus bertindak.

Nak buat duit di Youtube ni mudah sahaja. Asalkan anda tahu teknik yang betul.

Namun, boleh dikatakan 95% gagal buat duit di Youtube, saya boleh simpulkan kepada beberapa sebab berikut:

1.    Tidak tahu bagaimana teknik yang betul. Apabila terlalu teruja tanpa ilmu yang tepat, usaha akan jadi sia-sia.

2.    Tidak tahu di mana nak bermula. Asas macam mana nak buka akaun, buat setting dan sebagainya mungkin Nampak mudah. Tetapi jika tidak tahu asas mulanya, maka ramai yang terkapai-kapai dan keliru bagaimana nak bermula.

3.    Ramai beranggapan kalau nak buat duit Youtube-Adsense perlu tahu cara buat video. Jawapan saya : TANGGAPAN INI SALAH. Anda cuma perlu tahu cara download dan upload video sahaja. Sangat mudah!

4.    Kegagalan jana wang pasif di Youtube-Adsense juga berpunca daripada sikap tidak yakin kepada diri sendiri. Oleh sebab itulah perlunya bantuan jurulatih atau guru yang sanggup membimbing dari A hingga Z.

Nasihat saya mudah sahaja. Jangan jadi sebahagian daripada 95% yang GAGAL itu. Tetapi…
… jadilah daripada golongan kecil 5% yang berjaya itu!

  • Anda mampu mengubahnya!

Lagi testimoni dari para peserta yang dah join.



TAK Perlu Beli Software atau Peralatan Video ... !

Jika anda masih belum jelas, sebenarnya teknik ini tidak memerlukan software mahal-mahal, apatah lagi sebarang peralatan kamera video! Saya sendiri pun sebenarnya tak tahu guna kamera video yang berharga ribuan ringgit tu. Hehe :)




Anda TAK perlu beli peralatan video yang mahal-mahal tu. Ramai orang di Youtube juga ada beli peralatan video yang mahal semata-mata nak jaga kualiti video dan nak rakam banyak frame dalam satu saat.



Anda TAK perlu susah-susah beli smartphone mahal dan kemudiannya kena habiskan duit dengan 'menghancurkan' kesemuanya dalam sekelip mata. Jangan buat kerja 'tak siuman' camtu. Hehe



Anda TAK perlu belajar cara buat website, beli domain dan server hosting. Kenapa nak habiskan duit RM100 - RM200 setahun jika ada cara percuma?



Anda TAK perlu beli ebook banyak-banyak yang kemudiannya anda jadi 'bingung' sebab tak tahu nak mula dari mana. Berapa ramai yang dah gagal walaupun dah beli ratusan ebook!



Kenapa perlu datang seminar yang dihadiri ratusan peserta, sedangkan si guru atau sifu tak kenal pun anda. Nak bertanya pun ada rasa malu, dan apa yang diajar hanyalah teori umum sahaja - TIADA praktikal!





100% Wang Akan Dikembalikan
sealJika anda telah mencuba teknik demi teknik yang saya ajar dan anda ikut segala apa yang saya ajar dan bimbing, namun akhirnya anda masih masih TIDAK dapat jana sebarang income Adsense dalam tempoh 60 hari, maka saya dengan senang hati akan memulangkan segala wang anda 100%.
order-img

Salam Kejayaan Dari Saya,



Rashvin,

Jurulatih Youtube - Adsense Anda


Email : cyberbiztoday@yahoo.com
Tel : 0149206833 (Rash)


PERCUMA: Rahsia 'Flip' USD $ 1,500.00
Pssst … Jika Anda Rebut Peluang Hari Ini, Saya Dedahkan Teknik ‘Flip Akaun Youtube’!

Ini bonus saya berikan. Anda sendiri mungkin tidak percaya bagaimana akaun Youtube kita itu, boleh dijual. Saya akan ajar bagaimana dan di mana untuk menjualnya.

Bayangkan kes studi sebenar bagaimana saya menjana US$1,500.00 hanya dengan menjual SATU akaun sahaja. Gambar di bawah sebagai bukti …


BUKTI INCOME FLIP AKAUN YOUTUBE

Gambar menunjukkan income saya perolehi melalui teknik ‘Flip Akaun Youtube’.

Teknik ini sebagai bonus sahaja. Jika anda antara yang terawal, saya akan ceritakan segalanya.

Jauh lebih lumayan daripada jual website!

Rahsia ini saya tak pernah jual di mana-mana, apatah lagi untuk jual ebook. Saya simpan rahsia ini diam-diam supaya student saya yang serius je boleh korek lubang income ni. Hehe

HARGA ILMU INI : RM 4,875.00




Jika anda rebut Personal Coaching hari ini : Ilmu Flip ini PERCUMA!

(Jika bonus percuma ini saya belum padam, maknanya tawaran bonus ini masih ada).


order-img


DISCLAIMER: SEGALA HASIL YANG DIDAKWA ADALAH BENAR, DAN TIDAK SEMESTINYA SEMUA ORANG YANG MENGGUNAKAN TEKNIK INI AKAN MEMPEROLEHI HASIL PENDAPATAN YANG SAMA. INI KERANA KADAR USAHA YANG BERBEZA, POLISI DAN PERATURAN YOUTUBE DAN GOOGLE SERTA FAKTOR-FAKTOR LAIN YANG TURUT MEMPENGARUHI JUMLAH PENDAPATAN YANG BAKAL DIPEROLEHI. MALAH PENJUAL ATAU PENYEDIA PERKHIDMATAN DI LAMAN WEB INI BUKANLAH WAKIL GOOGLE ATAU YOUTUBE, MALAH SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI SEBARANG HUBUNGAN RASMI DENGAN MEREKA.